Referenssit

Tunnen psykoterapeutti (VET) Annina Kolehmaisen 10 vuoden ajalta. Hän on ammattitaitoinen ja osaava terapeutti pystyen hoitamaan hyvinkin vaikeita ja monimuotoisia tunnetason ongelmia. Annina on persoonana lämmin, empaattinen ja toisia henkilöitä huomioiva. Suosittelen Annina Kolehmaisen valintaa psykoterapeutiksi tilanteissa, joissa tarvitaan ammatillista terapia-apua.
Tero Timonen (PsT), dosentti; puheenjohtaja (Suomen käyttäytymisanalyysin ja kognitiivisen käyttäytymisterapian yhdistys ry. – SKY, member of the EABCT).

Annina Kolehmainen on alalleen omistautunut kouluttajapsykoterapeutti ja psykoterapeutti, joka tekee työtään huolellisesti ja järjestelmällisesti. Se johtaa hyviin tuloksiin: Anninan työhön voi luottaa.
Martti T. Tuomisto, med.dr., professori, Terveyspsykologian dosentti (Tampereen yliopisto), Terveyden ja mielenterveyden dosentti (Itä-Suomen yliopisto), kouluttajapsykoterapeutti.

Minulla on ollut ilo työskennellä Annina Kolehmaisen rinnalla seurakuntatyössä. Anninan kyky kuunnella ja kuulla herättää arvostusta. Kun hän puhuu, sanoista kaikuvat kunnioitus ja syvällinen pohdinta. Mikään inhimillinen ei ole hänelle vierasta. Anninalla on myös herkkyyttä oivaltaa sitä, mitä arkinen ei tavoita.
Outi Lantto, pastori, Malmin seurakunta, Viikin seurakuntapiiri